loading

O nama

KO SMO MI?

Best Clean je firma koja se bavi organizacijom profesionalnog upravljanja. Drugim rečima naša firma preuzima odgovornost za sve što se dešava u okviru Vaše zgrade, tj. obavlja poslove profesionalnog upravnika u Vašoj stambenoj zgradi.

Poštovani stanari, Ukratko na jedan broj telefona 0603703708 od 0 do 24 časa možete rešiti bilo koji problem u Vašoj zgradi, uz to da mi preuzimamo kompletnu odgovornost za poslove koji su nam povereni!

woman3-best-clean
350Zgrada na održavanju
35Uvek aktivnih mašina
23Zaposlenih radnika
woman-best-clean

Naše poslovne veštine

Licenca za obavljanje poslova upravljanja zgradom

Upravljanje zgradama

Koristeći inovativna rešenja i veštine svojih zaposlenih, kao i značajna iskustva kompanije, nastojimo da, kroz uvođenje novih usluga i standarda, neprekidno radimo na unapređenju stambenog fonda u Republici Srbiji.

Čišćenje zgrada

Svaka stambena zgrada ima svoje specifičnosti, što zahteva poseban pristup pri pravljenju liste usluga. Listu usluga i intenzitet radova planiramo u dogovoru s Vama.

Tehničko održavanje

Savremeni koncept organizacije upravljanja i održavanja stambene zgrade dovešće do porasta materijalne vrednosti vašeg stana koji, još uvek, obezbeđuje najveću materijalnu sigurnost za najveći deo populacije.

Održavanje liftova

Redovno mesečno održavanje liftova obuhvata pregled postrojenja jednom u mesecu, kontrolu njihovog rada, otklanjanje utvrđenih nedostataka i popravku liftova na poziv korisnika.

Video nadzor

Sistemi za video-nadzor imaju mnoge prednosti kada se koriste u zgradi. Ovi sisitemi mogu u isto vreme da nadgledaju sve ulaze u zgradu, a takođe mogu i da vas štite tako što će alarmirati organe reda u slučaju kriminalne radnje. Osim toga, sistemi video-nadzora novijeg datuma imaju mogućnost nadogradnje i bez obzira što ste već instalirali kamere u vašoj kući, povezivanje novih kamera na postojeći sistem stvoriće još bezbednije okruženje za vas i vašu porodicu.